Kravlenisser

Et klassisk Vilhelm Hansen ark fra  50'erne samt tre udklippede nisser fra arket. Udgivet på forlaget IF. Arket er genoptrykt flere gange.

Endnu et klassisk ark fra 50'erne tegnet i samme stil som ovenfor, samt tre udklippede nisser. Udgivet på forlaget IF. Arket er genoptrykt flere gange.

Tre udklippede nisser samt hele arket. Her er tegnestilen en smule anderledes end på de to foregående ark. Jeg tror, dette ark er nogle år yngre.

Seks af nisserne fra arket er solgt som udstansede i en pose "på tre sprog": Kravlenisser, Pixies for dekoration, Heinzelmännchen für dekoration.

Dette ark er et usædvanligt et af slagsen. På arket figurerer kun to kravlenisser (og en lille mus). Nisserne stammer fra arket nævnt ovenfor og er trykt på begge sider samt i overstørrelse, ca. 26 cm.

Tre udklippede nisser samt hele arket. Det er lidt at svært at datere arket, men mit bud vil være sidst i 70´erne. Jeg har et eksemplar, som er trykt i 1986, men der må være tale om et genoptryk. 

Tre nisser samt hele arket, hvor tegnestilen er den samme som på det ovenfor viste ark. Også det er genoptrykt i 1986, men jeg formoder, at det er trykt første gang i 70´erne.

Et mix og udpluk af de to foregående ark var vedlagt Familie Journalen i 1982.

Et gratis ark fra Hjemmets julenummer i 2015. Arket består af kendte Wilhelm Hansen tegninger, som her er forsynet med små flapper. Nisserne er ret små.

Også i 2016 forærede ugebladet Hjemmet sine læsere et lille kravlenisseark - blandt andet.