Sådan virker urterne

Oldtidens lægekunst, et skæbnemøde med en gammel indianer-kvinde, internationale studier og 40 års erfaringer med urter til stort og småt har inspireret tegneren Birgit Helen Gall til at arbejde med og udvikle urterecepter.

Hun har samlet over 100 af sine opskrifter i den inspirerende bog 'Så-dan virker urterne - en håndbog for mennesker og deres dyr', udgivet i juni 2018.

- Igennem 40 år har jeg hjulpet dyr og mennesker med ganske almin-delige urter, krydderurter og rodfrugter, og i bogen giver jeg mange af mine opskrifter videre med ønsket om, at naturen for mere plads i hverdagen - det er dog den, mennesket har overlevet på i årtusinder.

Fine anmeldelser

Fredensborg Boghandel
Du behøver ikke være hel-senørd for at kunne bruge bogen. Opskrifterne er let tilgængelige og bogen er skrevet i et nemt forståeligt sprog. Så har du en kat med skrammer, en hund med ømme poter, en ko med yverbetændelse, el-ler du bare er interesseret i, hvordan du kan bruge natu-ren på en fornuftig måde, vil vi klart anbefale 'Sådan virker urterne. En håndbog for mennesker og dyr'.

Mit Helbred - mit tidsskrift
Tidskriftet videregiver flere lange uddrag af bogen (bl.a. opskriften på en middelalder-ingefærkage) og runder af med denne hilsen: 

Dejligt, der er ildsjæle som Birgit Helen Gall.
Tillykke Birgit med din første bog.
Vi glæder os allerede
til den næste.

 

Bogen kan købes

Kontakt Birgit Helen
pr. mail eller telefon. 

Mail: bhg@privat.dk
Mobil: 4248 3728